RETOURNEREN

Hoe kan ik een artikel retouneren?
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen veertien dagen na ontvangst. Om te retouneren moet je het herroepingsformulier invullen dat met je bestelling mee wordt gestuurd. De artikelen moeten onbeschadigd en met labels worden teruggestuurd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten voor het retouneren. Vraag bij het retourneren van een product altijd om een track & trace code.

Let op:
- Items die besteld worden met een kortingscode of sale items kunnen niet worden teruggestuurd. 
- Het item mag niet gedragen of beschadigd zijn.
- Artikelen met make-up vlekken kunnen niet geretourneerd worden. 
- Producten die buiten de retourtijd van veertien dagen vallen worden niet retour genomen. 

Wanneer je een item beschadigd, met (make-up)vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, zijn de kosten voor het opnieuw naar je toezenden voor jezelf.

Hoe snel word ik terugbetaald na retouneren?
We betalen je terug zodra we je retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben. We sturen dan een mail ter bevestiging en betalen je binnen veertien dagen terug op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. 

Kan ik ruilen?
Het ruilen van een item voor hetzelfde item in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert het artikel dat je wilt ruilen binnen veertien dagen en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Als je nieuwe bestelling onder de €100,00 is, brengen we verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Woon je in de buurt van Eindhoven of heb je zin om langs te komen in onze winkel? Dan kun je ook hier je product ruilen. Wij staan klaar om je te voorzien van passend stijladvies. 

Guapa Concept Store
Kleine Berg 3
5611JS Eindhoven

© 2017 - 2024 La Femme Modes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel