RETOURNEREN

Hoe kan ik een artikel retouneren?
Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u de ongebruikte artikelen retourneren binnen veertien dagen na ontvangst. Om te retouneren moet u het herroepingsformulier invullen dat met uw bestelling mee wordt gestuurd. De artikelen moeten onbeschadigd en met labels worden teruggestuurd. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten voor het retouneren. Vraag bij het retourneren van een product altijd om een track & trace code.

Let op:

 Items die besteld worden met een kortingscode of sale items kunnen niet worden teruggestuurd. 
  Het item mag niet gedragen of beschadigd zijn. 
  Artikelen met make-up vlekken kunnen niet geretourneerd worden. 
  Producten die buiten de retourtijd van veertien dagen vallen worden niet retour genomen. 

Wanneer u een item beschadigd, met (make-up)vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, zijn de kosten voor het opnieuw naar u toezenden voor uzelf.

Hoe snel word ik terugbetaald na retouneren?
We betalen u terug zodra we uw retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben. We sturen dan een mail ter bevestiging en betalen u binnen veertien dagen terug op de rekening die u hebt gebruikt voor de originele aankoop. 

Kan ik ruilen?
Het ruilen van een item voor hetzelfde item in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert het artikel dat u wilt ruilen binnen veertien en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. Als uw nieuwe bestelling onder de €100,00 is, brengen we verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Woont u in de buurt van Bladel of heeft u zin om langs te komen in onze winkel? Dan kunt u ook hier uw product ruilen. Wij staan klaar om u te voorzien van passend stijladvies. 

  La Femme Modes
    Sniederslaan 9
    5531 EG Bladel 

© 2017 - 2021 La Femme | sitemap | rss